Socijaldemokratska partije BiH oglasila se danas u vezi s održavanjem predizbornih skupova za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine i poručili da iste neće organizirati, s obzirom na trenutnu pogoršanu situciju kada je u pitanju pandemija korone virusa.

“Mi u SDP BiH smo potpuno svjesni da je zdravlje građana bitnije od predizborne kampanje. SDP BiH nastavlja svoju kampanju kroz online platformu i društvene mreže, kao i kroz druženja sa građanima na otvorenim prostorima na info stolovima, uz sve unaprijed preporučene mjere nadležnih institucija. Tako ćemo najefikasnije doprinijeti prevenciji širenja epidemije i zaštititi zdravlje građana”, navodi se u saopćenju iz SDP-a.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.