U petak, 14.02.2020. u 18:00, u Importanne centru je održana dječija modna revija modne agencije Swan Model management koju vodi naša internacionalna manekenka Džejla Glavović Očuz. U sklopu sedmice ljubavi dječiji modeli su nosili modele modnih brendova BLUE KIDS, LINDEX, IN SPORT I PENTI.

Sve prisutne posjetitelje smo iznenadili i poklon vaučerima kompanije Konzum koja je ujedno i obezbjedila i poklone iznenađenja za samu završnicu »Sedmice ljubavi u Importanne centru«.

U nastavku pogledajte fotografije sa otvaranja »Sedmice ljubavi« kao i šta su nam to mali manekeni predstavili.

U petak, 21.02.2020. godine, Importanne centar vas poziva na zatvaranje sedmice ljubavi u 18:00 h! Pridružite se velikoj modnoj reviji za odrasle gdje će nam se predstaviti brendovi: HERTEX, GERRY WEBBER, ALPINA, 5TH AVENUE, COCHE BOX, IN SPORT & PENTI! Čekamo Vas u centralnom holu!

Za sve posjetitelje su pripremljeni popusti i posebne ponude tokom trajanja kampanje. Potražite u našem centru srce za ponijeti! Vaš Importanne centar, centar modernog življenja! Ne zaboravite da je parking 1h BESPLATAN!

Importanne centar Vas poziva da u »Sedmici ljubavi« posjetite sve naše prodavnice te iskoristite popuste i posebne ponude.

Dobro nam došli!

Vaš Importanne centar, centar modernog življenja!


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Sedmica ljubavi u Importanne centru! / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.