Sej Ramić demantovao portale: Bila je samo mirna šetnja i druženje građana koji vole svoj grad

Biscani.net

Nakon što su se građani grada Bihaća sinoć okupili na Gradskom trgu kako bi na taj način skrenuli pažnju vlastima da trebaju nešto poduzeti u vezi sa migrantskom krizom, na facebook grupi “STOP invaziji migranata!! Udruženje gradjana Bihaća” se oglasio Sej Ramić, te demantovao pisanja medija da su u Bihaću održani protesti.

Demant Seja Ramića prenosimo u cijelosti:

Želim da opet demantujem razne portale da su večeras bili protesti građana. Bila je samo mirna šetnja i druženje građana koji vole svoj grad i podržavaju poziv Ljute krajine da svako veče šetamo gradom u 18 sati i družimo se.

Nismo zadovoljni odnosom vlasti prema migrantskoj krizi i želimo da se migranti izmjeste van grada i stave pod kontrolu. Želimo slobodno da se krećemo gradom koji je do dolaska migranata bio najsigurniji u Evropi. Oni su nam unijeli nemir, strah, prljavštinu, na hiljade krivičnih djela.

Ono što nas najviše brine je epidemiološka situacija dolaskom novih migranata koja se krije od građana Bihaća. U slučaju bilo kakve pandemije, vlasti svih nivoa će biti odgovorne za posljedice koje nas čekaju.

Hvala svim građanima koji su došli na mirnu šetnju i nastavljamo i sutra u 18 sati do ispunjenja naših zahtjeva. Dragi građani, nemoj te se bojati, ovo je naš grad. Bihać u srcu!

Svi koji Bihać mrze, proizvode kod nas još veću ljubav!!!

Pozdrav u ime cijele grupe!

Izvor: Biscani.net

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...