Pjevačica Seka Aleksić nedavno je saznala sretne vijesti da će sa suprugom Veljkom Piljikićem dobiti drugo dijete. Kako je na početku trudnoće, pol bebe još uvijek ne zna ali, kako kaže, radovaće se bilo da je dječak ili djevojčica.

U prvom intervjuu nakon saznanja lijepih vijesti, ona kaže da dobro podnosi drugo stanje.

– Osjećam se božanstveno! Nema ljepšeg osjećaja – kaže na početku razgovora Seka za Blic i otkriva kako je saznala da je u blagoslovenom stanju.

– Duboko u sebi sam osjećala da će test biti pozitivan i tako se i dogodilo. Veljko je bio pristutan i saznali smo zajedno. Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne mjeri samo se osjeti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku.

Iako je Seka na početku trudnoće te pol bebe još uvijek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

– Od kada smo mu saopštili lijepu vijest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata – kroz osmijeh kaže pjevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

– Mislim da će biti ljubomoran, ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.

Seka Aleksić se prvi put porodila prije dvije godine u Srbiji, iako je plan bio da se porodi u Beču. Ona i Veljko su uveliko imali spremno ime za sina – Jakov Serafim, a i sada je tako. Iako ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dječaka ili djevojčicu.

– Nama kao roditeljima je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje djeteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku.

Iako je dugo pokušavala da prvi put ostane u drugom stanju, Seka je bila aktivna trudnica, a tako planira da bude i sa ovom trudnoćom.

– Nastupaću sve dok se budem osjećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno.

Iako je sebe ostvarila kako privatno, tako i poslovno, Seka ima neispunjene želje. Kako otkriva voljela bi još djece.

– Uvijek postoje želje. Želim troje djece, najmanje! Amin, Bože daj!

Seka je nedavno objavila pjesmu “Sahara”, za koju je uradila i spot, a u kojem se pojavila sa afro loknama.

– Stil sam promijenila sasvim slučajno, te afro lokne sam nosila davne 2004. godine. Ali su se totalno uklopile uz pjesmu “Sahara”. Ova pjesma je pravo muzičko osvježenje za mene, a i moje fanove! Prvi put sarađujem sa Milošem Radovanovićem i Sekijem i nekako se osjeti nova energija. Ja sam jako sretna što sam izdala baš ovakvu pjesmu, a vidim da se dopada i publici – kaže Seka.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba