Naime, pjevačica je podijelila fotografiju na kojoj je moguće vidjeti njega i njihovog sina Jovana, ali je ovaj emotivni prizor izazvao lavinu komentara koji su zasmetali pjevačici.

– Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovjek i slično – imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno produžite dalje – poručila je Seka i nastavila:

– Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na… Bolje da ne komentarišem jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovjek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša? – dodala je Aleksićeva.

– Ne budite smiješni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijte dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrijednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najljepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je.

Izvor: Republika.rs