Ona je moćna veznjakinja s velikim iskustvom i o njenom vas dolasku obavještavamo s oduševljenjem… Rangers FC pun sreće objavio je kako je žensku momčad slavnog glasgowskog kluba pojačala venezuelanska veznjakinja Sonia O'Neill (25).

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nikola Katić (23) i Borna Barišić (27) dobili su, dakle, svjetsku ‘suigračicu’ po svim kriterijima. Rangersi su osvojili škotski Kup, u prvenstvu su drugi sa dva boda manje, ali i utakmicom manje, ali u ženskom Premiershipu su tek 4. sa 26 bodova manje pa su – doveli Soniu.

O'Neill je rođena u Kanadi i tamo je igrala za Ljubičaste orlove s Niagare. Poslije je prešla u švedsku Husqvarnu, a onda preselila u Italiju te bila u Romi i Pinku iz Barija.

U Glasgow dolazi iz Francuskog iz francuskog Fleuryja, a ljeto je provela uživajući u Dalmaciji i igrajući za Ženski nogometni klub Split. U kvalifikacijama Lige prvaka zabila je i gol za splitsku ekipu. Baš je ova zanimljiva fotografija snimljena u Splitu…

Ljeto je Sonia provodila u Barceloni, Grčkoj, skočila do Pariza, ali posjetila i Makarsku pa se od tamo javila svojim navijačima i svima koji ju (npr. povicima ‘Ay, mamacita!’) podržavaju u njenoj karijeri.

Ova oda ljetnim radostima snimljena je na Hvaru gdje se Sonia O'Neill prihvatila i vesla i daske za surfanje. Kaže da je puno padala s daske, a Hvar je nazvala skrivenim draguljem…

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Seksi nogometašica potpisala za Rangerse, igrala je i za Split! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.