– Milica je tip osobe koja ne može da sjedi skrštenih ruku i čim ostvari neki cilj, odmah razmišlja o novim izazovima. Pošto je objavila album „Zauvek“, Pavlovićeva je odmah sa svojom ekipom saradnika krenula da radi na novom albumu, ali je u jednom momentu naišla na veliki problem. Naime, do njenih višegodišnjih saradnika stizale su različite priče, a i od njenih kolegica dobili su konkretne ponude za saradnju i to uz uslov da prestanu da sarađuju sa Milicom. Cilj im je da eliminišu Seksi Senjoritu iz igre i da joj otmu sve saradnike, od kompozitora, preko stilista, do fotografa – kaže izvor i objašnjava da su Miličini saradnici redom bili zauzeti.

Koga god da je pozvala, dobila je isti odgovor: „Nisam stigao da uradim ništa od onoga što smo dogovorili, morao sam da se posvetim drugom klijentu.“ Milica je u prvi mah pomislila da je slučajnost to što su svi njeni saradnici angažovani i što nisu imali vremena da ispoštuju dogovorene rokove, ali se vrlo brzo uvjerila da je u zabludi.

Kada je pozvala svog fotografa, od kog je tražila da naprave novi editorijal, i on joj se javio uz izvinjenje da ne može da je slika kada ona želi, već kada mu obaveze to dozvole. Isti odgovor dobila je od svog snimatelja, ali i od stiliste kog angažuje za veće javne nastupe– priča izvor i objašnjava da se pjevačica uvjerila u zle namere kolegica tek kada je čula šta joj rade iza leđa.

– U jednom trenutku pozvao ju je jedan od saradnika i otkrio joj šta njene kolegice rade, kao i zbog čega je svuda nailazila na zid i problem. Ispričao joj je da je na nekoliko mjesta čuo ružnu priču o njoj, koju tendenciozno šire njene koleginice.

Naime, one pričaju kako je Pavlovićeva bahata i bezobrazna i kako maltretira svoje saradnike, kako je u stanju da ih besomučno zove telefonom i maltretira zbog sitnica, kako im ne da mira dok sve ne bude onako kako ona želi, a da im se onda smije i priča im iza leđa kako oni moraju da je slušaju jer je njena riječ zapovijest. Osim toga, tendenciozno svima pričaju da Milica svuda namjerno kasni jer je umislila da je zvijezda i uživa u tome da je svi čekaju, a uz sve to namjerno nude više novca oko saradnje i to uz uslov da se prekine saradnja sa Pavlovićevom – ispričao je izvor.

– Malo je reći da je Milica bila iznenađena kada je čula kakve priče pričaju njene kolegice. Ali kada je malo razmislila, shvatila je zbog čega je, ni kriva ni dužna, dobila takav tretman. Ogovaranje od mlađe kolegice nije je iznenadilo, tim prije što su se na muzičkoj sceni pojavile skoro u isto vrijeme, ali Milica je za kratko vrijeme uspjela da ostavi trag na toj istoj sceni. Međutim, potpuno ju je šokirao gest starije kolegice – ispričao je izvor i dodao:

Jedinu pouku koju je izvukla iz ovog iskustva jeste da se apsolutno nikada neće ponašati kao svoje kolegice – kaže izvor.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba