Prije devet godina bila je finalistica Miss Italije.

Predviđali su joj blistavu karijeru u manekenstvu, ali Valentina Vignali (27) imala je i drugu ljubav – košarku.

Danas je i manekenka i košarkašica.

Vjerojatno bi igrala i na razini prve lige, da je izabrala samo košarku, ali Valentina malo snima editorijale, malo trenira. Ove godine prešla je u novi klub, Athena Basket iz Rima. 

– Odmah mi se svidjela ideja igranja u Rimu jer je to povijesni grad. Još jedna stvar zbog koje sam se lako odlučila prijeći u taj klub je trener Francesco Goccia, koji me trenirao u Pomeziji – ispričala je Valentina, koja je uz košarku i manekenstvo stigla odraditi i pokoju gažu kao televizijska voditeljica.

Ali uvijek se vraća na ljubav prema košarci.

– To je počelo kad sam imala osam godina. Bila sam visoka i sva šlampava. Predložili su mi da pokušam s košarkom i to je bila ljubav na prvi pogled. Košarka mi je puno dala, recimo, neke od najboljih prijateljica i prijatelja upoznala sam igrajući ovaj sport koji volim najviše na svijetu – rekla je 183 centimetara visoka Talijanka, koju na Instagramu prati gotovo dva milijuna ljudi.

Nije teško pogoditi zašto.

Njezin dolazak pomoći će novom klubu ne samo na igračkoj, već i na promidžbenoj razini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Seksi Talijanka je naljepša košarkašica na svijetu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.