Dan prije nego će gostovati u Dvojci Doma sportova kod PPD Zagreba (subota, 20.45) Veszprem je izgubio u Šapcu kod Metaloplastike (30-26). Senzacija da, ali pogleda li se sastav s kojim su Mađari gostovali, onda i ne prevelika. 

Mađarima je to drugi poraz u SEHA ligi nakon Eurofarma. Od onih udarnih igrača ukazali su se Manuel Štrlek koji je zabio 9 golova, baš kao i Paczkowski. Igrao je i Blagotinšek, što je uz Cuparu bilo otprilike to iz onog najjačeg kadra. Utakmicu je vodio Momir Ilić, nije bilo ni Davida Davisa…

Cupara se nije mogao sastati s loptom (1/19), nije bolji bio ni Barnabas, dok je junak domaćih bio Jandrić koji je skinuo 15 lopti od 32 udarca. Metaloplastika je u završnici prvog poluvremena povela s 18-14, sedam minuta prije kraja gosti su izjednačili na 26-26 i do kraja više nisu zabili. Da su malo rasprodali ugled, jesu, zato ih sutra u Zagrebu treba očekivati maksimalne da poprave stvari. U punom sastavu, dakako. 

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Senzacija u SEHA-i: Veszprem je izgubio kod Metaloplastike / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.