Malena lavica Dalal iz Bihaća nedavno je pobijedila rak i izrasta u divnu djevojčicu, a svaka pozitivna vijest o njoj izmami nam osmijeh na lice.

Septembar je stvarno u znaku Dalal, mjesec je to u kojem slavi svoja dva rođendana – 06.09. kada će biti tačno godina dana od dana transplantacije i 26.09. kada je zapravo rođena.

A upravo danas hrabra djevojčica je na kontroli dok je za sutra planirana kontrolna punkcija koštane srži.

– “Molimo Boga da joj i ovaj put da snagu i da sve prođe u najboljem redu. Nadamo se najboljem rođendanskom poklonu – urednim nalazima punkcije”, poručili su roditelji na Facebook stranici Za Dalal koja je još aktivna i na kojoj administratori objave nove vijesti o djevojčici koja je ujedinila Bihać, Krajinu, Bosnu i Hercegovinu i dijasporu.

(cazin.net)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.