U odgođenom susretu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Verona su odigrali utakmicu  bez golova, pa su oba kluba produžila niz bez poraza, Lazio na čak 17, a Verona na sedam kola bez poraza.

Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Domaćin je bio bliži pobjedi, a najbliže golu ‘nebesko-plavi’ su bili u 65. minuti kada je Luis Alberto pogodio stativu. Lazio je ovim susretom produžio niz bez poraza na čak 17 kola. Posljednji su put Rimljani poraženi  koncem rujna od Intera (0-1), a nakon toga su su spojili 13 pobjeda i četiri remija.

Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je također produžili niz bez poraza i to na sedam kola. Jurićeva momčad zadnji je put izgubila od Atalante (2-3), a nakon toga su po tri puta slavili i četiri puta remizirali.

Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Lazio je ostao na trećem mjestu ljestvice sa 50 bodova, Inter na drugom mjestu ima bod više, a Juventus je na vrhu sa 54 boda. Verona je deveta sa 31 bodom.

Više saznajte na izvornom linku: HINA, Fabijan Hrnčić – Serie A: Lazio – Verona 0-0, ‘Smarphone orao’ koreografija prije utakmice / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.