Derbi utakmica 26. kola Serie A između Juventusa i Intera odigrala se pred zatvorenim vratima bez navijača. Zbog opasnosti od širenja korona virusa, talijanski nogometni savez (FIGC) napravio je pravu zbrku što se tiče odigravanja utakmica pa su tako neke odgođene, neke se igraju pred praznim tribinama, za neke se nije znalo do posljednjeg trenutka hoće li se uopće održati…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Unatoč cijeloj humoreski, derbi Juventusa i Intera nosi preveliki značaj u svijetu biznisa pa se nakon odgode prošlog kola danas konačno održao.

A šaljivi Cristiano Ronaldo napravio je zgodnu stvar kada je prilikom dolaska na stadion uobičajeno pozdravio navijače. Jedini problem je što ovoga puta navijača nije bilo pa je to izgledalo otprilike ovako:

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Postao je momentalni hit, a nasmijao je navijače diljem svijeta. Jedan jedini, Cristiano Ronaldo.


Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – SERIE A, VIDEO Cristiano Ronaldo pozdravio nevidljive navijače uoči derbija s Interom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.