ŠEŠELJ IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu Jelenu, on je pomagač! Ubio je drugi član porodice!

Kurir
Ognjen Amidžić ugostio je Vojislava Šešelja u rijaliti ``Zadruga``, a političar je iznio stav o Zoranu Marjanoviću koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelena, nakon što je napustio rijaliti. Šešelj je u razgovoru sa Drvetom mudrosti sumirao utiske o impresivnom gradu u koji je stigao, a onda je prokomentarisao i sinoćnje hapšenje Zorana Marjanovića.

`Izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem vešu njegove supruge. Pretpostavlja se da je on suprugu presvlačio poslije ubistva. Nisam siguran da je on ubica, ali nemam dokaza da kažem na koga sumnjam, i nadam se da će on sada propjevati u zatvoru, i kada nema ko da ga nadzire, sigurno će propjevati. Prvi put je njegov otac danas progovorio o motivu, da mu je snaha imala tajkuna za ljubavnika, do sad to nismo čuli, ali nisam dovoljno u toku da bih mogao više da pričam“, rekao je političar insinuirajući na to da je Marjanović saučesnik u ubistvu Jelene Marjanović.

Šešelj se pri izlasku iz rijalitija ponovo osvrnuo na slučaj. Tada je iznio svoj stav i objasnio zašto je Marjanović glavni osumnjičeni:

“Policija je na donjem vešu pjevačice pronašla više DNK Zorana Marjanovića, što znači da on nije slučajno to dirao, već se sumnja kako ju je on presvlačio. Ja vam sada iznosim svoj stav, dakle ne neke informacije iz spolja, ali ja mislim da on nije ubica, ali da je bio saučesnik. Mislim da je ubica neko drugi iz kuće“,rekao je Šešelj.

Podsjetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pjevačica Jelena Marjanović, a sinoć je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.


0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...