”Sestra me užasno povrijedila. Došla je kod mene na dvije sedmice u Njemačku, gostila sam je i častila. Čak sam i ja svoj godišnji iskoristila tada da budem s njom, vodila ju svaki dan u grad, šoping, restorani…kupila sam joj stvari u vrijednosti od 600€.

Ali bila sam sretna jer sam vidjela da je ona sretna. I onda, oblačila izazovnu odjeću minice, helanke, uske, primijetila sam da se nabacuje mom suprugu kad ja nisam tu, kad me primijeti odmah se sklanja od njega, nekako sam ispala tolerantna, istrpila do polaska.

(Ilustracija)

Prije polaska autobusa vadim svoj novčanik da joj dam 500€ koje sam spremila da raspodjeli mojoj i muževoj porodici, kad novca nema.

(Ilustracija)

Uspaničila sam se, tražim po torbi, kad ona kaže: ja sam uzela, sorry, trebalo mi je, mislila sam da nećeš ni primijetiti. Žena od 26 godina je mislila da neko neće primijetiti da nedostaje 500€… ja za taj novac ustajem u 5:30, naradim se pošteno..ali neki i dalje misle da euri ovdje padaju s neba.”

(Ilustracija)

BONUS ISPOVIJEST: 

“Kako je svijet mali, a sudbina nepredvidiva dokazuje slučaj moje veze sa jednom djevojkom. 

Studiramo oboje medicinu, simpatisali smo se još od prve godine, ali smo vezu započeli tek na trećoj. 

Kako je veza odmicala tako smo počeli da pričamo i o svojim roditeljima pa smo tako došli do saznanja da su naši očevi isto godište.

 

Kada sam bio kod svojih ćale me pitao da li tamo imam djevojku i na moj odgovor da imam pitao me odakle je cura. Kažem da je cura iz Loznice, a ćale kaže kako je u mladosti dok je on bio student imao mnogo dobrog druga iz Loznice, ali su svaki kontakt prekinuli kada su se vratili u svoje gradove nakon fakulteta. 

Ispostavilo se da je taj stari tatin drug sa faksa otac moje djevojke i niko od nas ne može a povjeruje kako se sve tako pogodilo…”

Izvor: Novi.ba / novi.ba