Ispred OŠ “Cazin II” na Ćupriji danas tačno u 14 sati krenula je mirna šetnja za Mahira Rakovca, dječaka koji je tragično preminuo u decembru prošle godine.

Šetnju su organizovali učenici i nastavnici iz projekta “Hold my hand” OŠ “Cazin II” i učenici odjeljenja IX1.

Šetnja je završila na kružnom toku, a kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama u prilogu.

I građani Cazina, iako, nažalost, u manjem broju, željeli su reći Stop vršnjačkom nasilju, te staviti do znanja da ne odustaju u potrazi za istinom i od borbe da krivci, ko god da su oni, odgovaraju za ono što su učinili ili propustili da učine, kako se više nikad ne bi desilo da ovakva nedjela prođu neprimjećeno i nekažnjeno.

//Cazin.NET

 

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.