Danas se obilježava Majčin dan, a mali znak pažnje svojoj majci nije zaboravila pokloniti ni Severina, koja je svoju zahvalnost iskazala na svoj način, putem društvenih mreža.

Većina zemalja obilježava majčin dan jednom godišnje druge nedjelje u maju, a običaj je da se majkama koje su nas rodile i othranile pokažemo mali znak zahvalnosti, bilo putem raznoraznih poklona, simpatičnim gestama ili lijepim riječima.

Severina Kojić je svojoj majci Ani odlučila čestitati njen dan javno, pred hiljadama vjernih obožavatelja.

– Ovo je moja mama, ‘ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam… i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: “Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je… Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će?” Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija… A nekidan jedna u busu kaže nešto ”Severina”. I ja pitam: “Šta Severina?” A ona kaže: ”A ali je vi poznajete?” Na to ću ja: ”Jesam, od malih nogu je znan.” Slušaj, ćerce, ti znaš ‘ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, “onaj gore” zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj….” I tako vam je meni s njom…

”Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.”I ja za te… To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, mama” – napisala je pjevačica na svom Instagram nalogu.

Izvor: express


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: