Severina Kojić je nastupila u Crnoj Gori pred publikom koju je činilo dosta djece, a jednog od dječaka koji je vršnjak njenog sina izvela je na binu i uz njegovu pomoć zapjevala pjesmu “Rođeno moje”.

Ta pjesma je podsjeća na njeno dijete, pa pjevačica nije mogla da zadrži suze i plakala je dok je dječak pjevao sa njom.

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Severinu pjesma podsjetila na sina, suze su joj krenule istog trenutka / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.