Mnogo su lijepih i teških trenutaka sa Šibenikom prošli njihovi najvjerniji Funcuti, a po tko zna koji put pokazali su da imaju veliko srce i to ne samo u navijačkom smislu. Nakon što su nedavno skupljali pomoć za sugrađana Franka koji boluje od multiple skleroze, već su krenuli u novu akciju.

ŠIBENSKO SRCE

Svaka čast: Šibenik je uplatio 8000 kn za vjernog navijača

Nesretni slučaj dogodio se obitelji Ćondić koja je u požaru izgubila gotovo sve. Izgorio im je stan u kojemu su imali praktički sve stvari. No, navijačka skupina iz Šibenika odlučila je brže-bolje pokrenuti akciju kojom će pomoći obitelji te su izdali priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

– Udruga navijača Šibenski funcuti poziva sve Šibenke i Šibenčane da u ovim teškim trenucima za naše sugrađane, obitelj Čondić, još jednom pokažu koliko je veliko šibensko srce. Pozivamao vas da žurno priskočite u pomoć našim sugrađanima koji su u plamenoj stihiji ostali bez doma! Pomoć treba muško dijete od četiri godine, cura koja ide u drugi razred osnovne škole, zatim dečko od 13 godina koji ide u sedmi razred osnovne škole i cura od 17 godina koja ide u treći razred srednje škole. Pomoć za obitelj Čondić prikupljat će se u Župi Vidici, a više informacija možete dobiti pozivom na 022 339 840 ili 091 279 2730 – poručili su Funcuti.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Šibenski Funcuti pomažu obitelji kojoj je izgorio stan / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.