Sin i kćerka su odrasli sa bakom na selu u Bosni dok sam ja radio u Austriji. 

Moja supruga je umrla odmah po rođenju mlađeg sina. Moja majka je preuzela brigu o djeci od samog rođenja. 

Trudio sam se da im finansijski sve moguće i nemoguće obezbijedim, da im bar sa te strane nikad ne nedostaje jer im majku nisam mogao vratit a drugu ženu ni dan danas pogledat ne mogu. 

Prije godinu dana baka se razboljela, predložio sam da je pošaljemo u starački dom jer su oboje studenti, mjesec dana nisu progovorili sa mnom jer sam ih uvrijedio.

Ćerka pauzira petu godinu medicine, sin treću jer im je baka na prvom mjestu u životu.

Više saznajte na izvornom linku: – “Sin i kćerka su odrasli sa bakom na selu u Bosni dok sam ja radio u Austriji. ” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.