SIN MI JE JAVIO DA SE ŽENI, ALI DA JE ONA MALO STARIJA

 Kad mi je poslao sliku POZLILO MI, ON IMA SAMO 27 GODINA, A ONA…

BONUS

“Dopisivao sam je 6 mjeseci sa jednom djevojkom, muvali se, pričali do 3 ujutru međutim nikako da se vidimo jer je ona imala izgovore, i sretnem je u gradu jedan dan. 

Krenem da je zagrlim i ona se odmakne od mene i vrisne, gleda me kao da sam poremećen.

 Kažem joj: “Hana pa ja sam”. Ona me gleda kao tele i kaže: “Ko je bre Hana jesi li ti lud, ja sam Ivona!”. 

Njene drugarice se smIju, kažu pomješao si momak nešto. Ja vadim telefon i pokazujem im profil sa kojim sam se dopisivao. Ta cura preblIJedila, kaže to su moje slike ali to nisam ja, zatim mi pokazuje njen PRAVI profil. 

SCENA IZ BEOGRADSKOG AUTOBUSA JUTROS NASMIJALA LJUDE: Ušla žena sa bujnim poprsjem, reakcija mladića SVE IZNENADILA

Broj jedan za kiosk – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Kada sam došao kući svašta sam napisao tom catfishu i blokirao sam lažan profil. Užasno se osjećam.”

Više saznajte na izvornom linku: – SIN MI JE JAVIO DA SE ŽENI, ALI DA JE ONA MALO STARIJA: Kad mi je poslao sliku POZLILO MI, ON IMA SAMO 27 GODINA, A ONA… / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.