Sin Zvezdinog golmana vidio nage Karleušine slike: “Mama, šta je to?” Borjanova žena pobijesnila i objavila ovo! (FOTO)

ekskluziva.ba
Povodom cijelog skandala "Karleuša - Vranješ" oglasila se i supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, koja je revoltirano reagovala što su eksplicitne fotogragrafije objavljene u medijima i to naočigled male djece, koju ništa ne sprečava to da vide.

– Polni organ na naslovnim stranama dnevnih novina. Ne razmišljate o djeci kojioj je to na dohvat ruke. ili razmišljate kako živimo u eri farme, zadruge, pa je polni organ na izvolte postao svakodnevica Srbije – rekla je gđa Borjan i pružila podršku Karleuši.

– Mediji, nema potrebe za ovim. Toliko p**nografije svuda! I ona je nečija majka i kćerka i zbog toga nema potrebe!

Nju je posebno pogodilo to što je i njen tek dvogodišnji sin vidio te fotografije kada je kupila dnevne novine na čijim se naslovnim stranama nalaze.

– Drago mi je da ima ovoliko normalnih ljudi koji šalju poruke i smatraju da nas ne zanima kako izgleda nečiji polni organ i da Srbija mora da razmišlja o djeci! Moj sin, koji ima dvije godine, me je jutros pitao: “Mama, šta je ovo”? Svako jutro kupujem sve novine kada dijete povezem u vrtić. Ja mom djetetu prvi put za dvije godine nisam znala šta da odgovorim! Samo sam riješila da neću nikada više kupiti novine – bijesno je poručila Snežana Borjan na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(ekskluziva.ba)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...