SINAN SAKIĆ LJUT NA KARLEUŠU: Spasio sam joj život, a ona mene zove džiberom!

alo.rs

Folk pjevač Sinan Sakić samo je jedan u nizu pevača kojima se Jelena Karleuša nikada nije zahvalila što su joj pritekli u pomoć. Pjevač otkriva da je „malu od skandala“ spasio batina od četvorice momaka u avionu i ističe da ga vrijeđa što ga ona posle svega zove džiberom i seljoberom.

Budući da je Jelena više puta kritikovala takmičare „Zvezda Granda“ da ne treba da izvode pjesme ovog narodnog pevača i “Južnog vetra” jer ih ona ne osjeća najbolje i ne razumije ih.

“Zašto onda ona pjeva moje pjesme?! To je baš bezveze što priča. Mi smo bili stvarno dobri, ja sam nju i branio. Kad god ju je neko napao, ja sam je branio. Kad god smo se našli, ja sam je pozdravio i zato me je povrijedilo kada sam čuo da pljuje po meni”, iskreno kaže Sinan i otkriva kako je spasao život Karleuši, a ona mu vraća ovako.

“Sve se odigralo brzo. Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osetio sam da me je neko uhvatio za ruku. Tada sam vidio da njih četvorica lupaju tamo i galame na nju. Govore joj kako hoće ovo, hoće ono. Vidim koliko je sati i priđem tim momcima i kažem im: „Ej, momci, bre, dajte, ostavite je na miru, to je žena. Šta vi imate s njom?“. Oni me pogledaju i kažu „Pa ona ne može pet života da živi“. Ja počnem da vičem: „Stanite. Ostavite ženu na miru. Je l‘ hoćete da siđemo sada dole i da nas sačeka policija, pa da pitaju šta smo radili u avionu?! Sjedite, bre, tu i smirite se“, prepričava Sinan neprijatnu situaciju.

 “Onda sam prišao njoj i rekao joj: „Sestro, eto, a tvoj brat je onda seljober i džiber?“. Ona je počela da se pravda; „Pa nisam ja mislila na tebe“, kaže, a ja je pitam: „Pa kako nisi mislila, kad si govorila za ‚Južni vetar‘?“. Pokušava ona da se izvuče, kao: „Pa to je prošla muzika“, a ja se mislim kako, bre, prošla muzika, mi smo doneli revoluciju u zemlju, kao „Bitlsi“ što su donijeli u Engleskoj. Preokrenuli smo kompletnu vrstu muzike”, tvrdi Sinan, nakon čega je riješio da popusti i jednostavno sleže ramenima.

“Na kraju sam joj rekao: „Sestro, nema veze, neka si“, a ona meni: „Nisam, nisam mislila na tebe“. To me je uvrijedilo jer nema veze da li je mislila na mene ili na nekog drugog, sve nas je stavila u isti koš. Ona mi se poslije pravda kako pjeva moje pesme na nastupima, ali ja ne znam šta je s njom. Sve vrijeme razmišljam šta je toj ženi da tako vrijeđa koga stigne”, završava Sinan, koji ne krije da ga je Karleuša povrijedila iako joj on nikada nije dao povod, već da je pjevačica čak želela da snimi duet s njim.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...