Sinanova smrt ih opet zbližila: Pomirili se Dragana i Mile, a evo zašto nisu pričali 9 godina!

telegraf.rs
Dženazi Sinana Sakića u Loznici prisustvovale su brojne estradne zvijezde, a posljednji pozdrav svom velikom prijatelju i kolegi došli su da odaju i Dragana Mirković i Mile Kitić.

Dragana i Mile su nekada zajedno sa Sinanom i ostalim pjevačima činili čuveni “Južni vetar”, te su na ukop i došli okupljeni u istom sastavu.

Kao što je poznato, Dragana i Mile godinama nisu razgovarali, a smrt dragog im prijatelja i kolege, legendarnog Sinana, ponovo ih je zbližila.

Mile Kitić 2009. godine napravio je solistički koncert u beogradskoj Areni, i baš od tada prekinuo je svaki kontakt sa koleginicom Draganom Mirković.

Mile je tada rekao da je razlog zbog kog ne pričaju taj što je Dragana eskivirala dolazak na koncert, dok je, sa druge strane, Mirkovićeva poslala javno saopštenje u kojem je tada navela da je Kitić na koncert jeste zvao, ali ne kao gosta na bini već kao gosta u publici.

– “Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama ja privatna stvar. Vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala jer je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Onda je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cijela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se bio naljutio malo”, rekao je Mile za “Glamur”.

Podsjetimo, Draganino saopštenje iz 2009. godine izgledalo je ovako:

“Sa Miletom sam se srela u Sloveniji prije otprilike mjesec dana i tom prilikom me je pitao da ga moja DM televizija medijski podrži, što sam ja objeručke prihvatila, onako kolegijalno, bez ikakvog interesa i nadoknade. Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mjesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog svojih privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao dio nekadašnjeg “Južnog vetra”. On je morao da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču”, rekla je Dragana naglasivši da ju je Mile uvrijedio time što je kao slogan za koncert stavio naziv pjesme “Jači nego ikad”, a nije je ni pitao da li može.

“Ružno je što je ceijeli svoj koncert nazvao po mojoj pjesmi. Trebalo je da me pita, jer to osnovno vaspitanje nalaže. Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gdje me nisu ni zvali”, zaključila je tada Dragana.

Umro je, nisu pričali: Evo šta je Mile Kitić rekao na dženazi Sinana Sakića!

Sinan Sakić danas je ukopan na muslimanskom groblju u Loznici, nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću 1. juna.

Danas su se ispred kuće žalosti okupili prijatelji i kolege, koji su izjavili saučešće ožalošćenoj porodici. Mile Kitić je nakon sahrane progovorio o gubitku legendarnog pjevača.

“Izgubili smo jednu veliku ličnost. Sinan će ostati zapamćen kao Toma Zdravković, po svojoj emociji i originalnosti i stvarno smo izgubili mnogo. Nas dvojica radimo od 1982. godine i njemu sam zahvalan što sam sarađivao sa “Južnim vetrom”, rekao je Mile Kitić.

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI: Ovu je pjesmu Medo Sakić poklonio svom ocu Sinanu!

Medo Sakić, sin Sinana Sakića naslijedio je očev “zanat” i talenat za muziku. On je ovoga ponedjeljka sa braćom i sestrom ispratio svoga oca na vječni počinak. Medo je još 2014. godine posvjetio pjesmu svom ocu pod nazivom “Balada ocu”, koja posebno sada, u najtežim momentima za porodicu Sakić, mnoge tjera na suze. To potvrđuje i emotivan tekst pjesme.

Još sam ono malo dete

Što čeka ruku tvoju

Da me pomiluje nežno

I zagrli majku moju

Još slika u meni živi

I toplinu osećam i sad

Dok ja grlim dete svoje

K’o što si ti mene tad

REF.

Neka si ti meni, oče, dobro

Za tebe ću oba oka da dam

Iako nisi bio pored mene

Od srca ti evo opraštam

Neka si ti meni, oče, dobro

Moj si ponos, to svako zna

Uvek si bio i zauvek bićeš

Moj stari i moja legenda

Za mene kažu isti sam ti

Isto lice, isti glas

A ja bi dao sve na svetu

Da sam u životu imao nas

Kad si znao i kad nisi

Ja sam se borio za tebe

Iz detinjstva osta mi želja

Da imam oca pored sebe

REF.

Neka si ti meni, oče, dobro

Za tebe ću oba oka da dam

Iako nisi bio pored mene

Od srca ti evo opraštam

Neka si ti meni, oče, dobro

Moj si ponos, to svako zna

Uvek si bio i zauvek bićeš

Moj stari i moja legenda (x2)

Sinanov sin Rašid nije izdržao: Otjerao novinare / Nemam živaca! Prestanite! (VIDEO)

Veliki broj rodbine, prijatelja i kolega Sinana Sakića okupilo se danas u njegovoj kući u Loznici kako bi ispratili legendarnog pjevača na vječni počinak. Supruga Sabina, sa kćerkom Đulkicom i sinovima Ernestom i Alenom dočekivala je sve one koji su došli da iskažu bol zbog smrti proslavljenog pjevača.

Među onima koji su prvi stigli u Loznicu su: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Šemsa Suljaković, estradni menadžer Bane Obradović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokić i mnogi drugi.

Dragana Mirković i Mile Kitić zajendo su došli na sahranu i time pokazali da su se pomirili s obztirom da nisu govorili godinama, a na ispraćaj je došao i Rasim Ljajić, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Mnogo se spekulisalo da li će na sahranu doći i Sinanov sin Rašid Sakić koji je služio kaznu zatvora u trajanju do 12 godina u padinskoj skeli zbog ubistva Dragoljuba Despotovića. On se ipak pojavio danas budući da je izašao iz zatvora u aprilu ove godine, a tokom ubacivanja sanduka u automobil on je počeo da više na novinare:

– Ajde, dosta je, dosta je! Nemam živaca! Prekinite – povikao je krenuo ka predstavnicima medija dok ga je brat Alen Sakić smirivao.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...