SINOĆ SAM IMAO BURNU NOĆ SA SANJOM, JAVIO SAM SE DA PITAM KAD ĆEMO PONOVO: A onda mi je stigao bolan odgovor, ODMAH SAM ZAPLAKAO!

BONUS

“Dva dana pred vjenčanje na zajedničkoj večeri tata moje vjerenice je ustao od stola i na sav glas izjavio da on neće dozvoliti da se vjenčanje održi ukoliko njegova kćerka ne zadrži njihovo prezime.

Bio je mrtav ozbiljan, sva rodbina se onako samo zgledala, nastao muk. Tada mu je moj tata prišao i onako mrtav hladan rekao “MOŽE, NEKA ZADRŽI TO TVOJE PREZIME”.

Da skratim, prezivamo se isto, a njih dvojica su kao dva brata, od rođenja se znaju i bez obzira što imaju preko 40 godina i dalje su kao dva klinca koji svakodnevno jedan drugom prave razne spaćke.

Na vjenčanju su bili mirni, bez nekih velikih ispada, ali samo zbog toga što su se do podne toliko napili da nisu mogli ustati sa sotlica.”

Više saznajte na izvornom linku: – SINOĆ SAM IMAO BURNU NOĆ SA SANJOM, JAVIO SAM SE DA PITAM KAD ĆEMO PONOVO: A onda mi je stigao bolan odgovor, ODMAH SAM ZAPLAKAO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.