“Sinoć sam s posla svratila na piće u kafanu, i parkirala se na parking pored.

Sve je bilo uredu, dok moj dečko nije izašao da se provoza i kad se vratio rekao mi da mi je neko udario auto. Izletila sam ispred i ostala zatečena.Čitava prednja strana mi je bila slupana.

Sutradan sam obišla sve obližnje restorane čija kamere može dohvatiti taj dio. Na snimku se jasno vidjelo da me udario moj dečko. Od šoka nisam mogla doći sebi. 

Odmah sam ga pozvala i rekla mu da se vidi da je on, na šta mi je on rekao da sam glupa, i da nema smisla ovo što pričam. Snimak jasno pokazuje, a on me pravi budalom.

Ne znam šta da radim.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Sinoć sam s posla svratila na piće u kafanu…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.