Sinoć sam se probudio u pola tri, u stvari probudio me san koji sam odmah i zaboravio nakon buđenja, ali sam imao tako jak utisak .

Morao sam da uđem u sobu gdje moji roditelji spavaju, da ih probudim i da im kažem da ih volim.

Stvarno ne znam šta sam sanjao, nemam pojma ni odakle mi toliki emotivni ispad, ali sam mislio da ću umrijeti na licu mjesta ako im to odmah ne kažem.

Evo cijeli dan me čudno gledaju, misle da sam puko jer sam veoma škrt u pokazivanju emocija, a ni ja sve to ne umijem sam sebi da objasnim.

Samo znam da ako bi im se nešto desilo ja bih umro od tuge za njima.

BONUS

Nikada nisam željela da trudnoćom upropastim moju prelijepu figuru da izgubim lijepe podignute grudi, a onda upoznam njega biznismena, saznam da ima puno love i bez mnogo razmišljenja pristanem na brak.

Došla sam do te tačke da ne znam kako da se ponašam. Imamo dijete od dvije godine i bez znanja mog muža hranila sam dijete sa vještačkim mlijekom kako bi zadržala svoje lijepe grudi, figuru sam uspjela da sačuvam nisam se prejedala.

Muž već više od godinu dana insistira na tome da treba da imamo još jedno. Mnogo puta smo razgovarali i ja sam direktno i jasno rekla da ne želim da rađam više.

Imam i dobre razloge za to, teško sam podnijela trudnoću, imala komplikacije na porođaju i dug oporavak poslije.

On mi samo kaže kako je sve to prirodno i normalno. Počela sam i odnose da izbjegavam, iako znam da to nije dobro.

Doktor kaže da ne bi trebalo da uzimam pilule za kontracepciju, inače bi ih pila tajno.

Više saznajte na izvornom linku: – “Sinoć sam se probudio u pola tri, u stvari probudio me san koji sam odmah i zaboravio nakon buđenja, ali sam imao tako jak utisak ” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.