Sinoć je na nebu bio ružičasti supermjesec, veći od bilo kog drugog punog Mjeseca u godini, a još nekoliko dana će se vidjeti golim okom.

Supermjesecom ga nazivamo jer će tada biti najbliži Zemlji, pa samim tim i najveći i najsvjetliji. Ovog puta ući će u znak Vage, a pravi trigon sa Marsom i Venerom, što s jedne strane donosi balan i racionalne odluke, a s druge utiče na pojačane emocije i strast.

Pun Mjesec uglavnom je poznat po činjenici da donosi napetost, brojne konflikte i malo drame, no ovog puta na ova tri znaka imaće pozitivan uticaj.

Blizanci

Vrijeme je da pustite na vidjelo svoju nježnu u romantičnu stranu. Blokade i prepreke nestaju, i konačno imate priliku da uživate u dobrim stranama ljubavi. Zaboravite na ružne stvari iz prošlosti i one koji su vas povrijedili, i dajte novoj ljubavi šansu. Sada je pravi trenutak za to!

Vaga

Ovo je vrijeme za promjene o kojima dugo razmišljate, ali i trenutak da ugodite sebi. Nagradite sebe za sve uspjehe, bilo oni veliki ili mali, koje ste imali u proteklom periodu. Dolaze pravi trenuci za vašu ekspanziju i priliku da radite na najboljoj verziji sebe.

Vodolija

Trenutno vlada teško i izazovno vrijeme, ali baš je zato idealan trenutak da počnete da živite u sadašnjem trenutku i osjetite ljepotu svakog momenta. Na duge staze to će vam donijeti puno blagodati i napuniće vas pozitivnom energijom.

 

Više saznajte na izvornom linku: – SINOĆ SMO ODUŠEVLJENO GLEDALI U RUŽIČASTI SUPERMJESEC, A EVO KAKO ON UTIČE NA OVA 3 ZNAKA: Jeste li među njima? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.