Swiss+ Hotel: Steak & Wine Weekend


Koliko ste puta u životu odali počast, izdvojili vrijeme ili poseban datum za nekoga ili nešto što volite, nešto što u vama budi sreću i zadovoljstvo? Mnogi će odmah pomisliti na voljenu osobu, ali zanimljivije će biti onima koju su, dok su čitali prve redove ovog teksta, pomislili ni manje ni više nego HRANU! Da, hranu, i ni manje ni više nego, njegovo visočanstvo – odrezak! Meso koje sa svojom jačinom, svim nutrientima koje u sebi sadrži, predstavlja vrh piramide ishrane svim mesoljupcima i onima koji će to tek postati.
Priprema ovakvog tipa mesa, u kuhinji ili na roštilju ne bi trebala biti previše složena, međutim mnogi od nas pogriješe pa ovaj komad dobrote ostane neupotrebljiv.

Da do ovakvih stvari ne bi došlo, vrijedna ekipa Swiss Plusa, za Vas priprema Steak Night, gdje uz prigušena svjetla i lagane muzičke note moderno opremljenog restorana, sa primjesama urbanosti i simetrije, možete uživati u bogatoj kombinaciji priloga, gdje glavnu riječ na tanjuru vodi odrezak, pripremljen od strane vrhunske kuharske ekipe.

Jeste li znali da Event traje cijeli vikend? Sada znate, pa nam se i pridružite!0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...