Baka Olivera uhvaćena je nedavno u centru Beograda kako krši policijski čas, a danas je osuđena

Sud ju je osudio na novčanu kaznu od 150.000 dinara zbog toga što je kršila policijski čas.

Podsjetimo, baka Olivera postala je hit na društvenim mrežama kada se pojavio snimak na kom se čuje kako ona objašnjava policajcima da je bila na času engleskog jezika i da je zbog toga prekršila mjeru zabrane.

foto: Instagram

Međutim,  na društvenim mrežama se pojavila i fotografija baka Olivere, gdje se vidi da ona uživa u sunčanom danu uz piće. U svakom slučaju biće to najskuplji čas engleskog i piće koje je popila baka Olivera.

 

Više saznajte na izvornom linku: – SJEĆATE LI SE BAKE OLIVERE KOJA JE “BILA NA ČASU ENGLESKOG”: Stigle su najnovije vijesti o njoj, EVO ŠTA JOJ SE DESILO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.