Kristina Penava društvene mreže žari i pali svojim izgledom i velikim grudima koje su je i popularizirale. No, nedavno je izjavila kako će ih smanjiti…

Najpopularnija prodavačica mandarina u Hrvatskoj Kristina Penava (20) poznata je po svojim bujnim grudima pa tako nije oduševila obožavatelje na društvenim mrežama kad ih je obavijestila o tome da će ići na smanjivanjeutf8
Više saznajte na izvornom linku: – SJEĆATE LI SE KRISTINE MANDARINE, OGLASILA SE I FANOVI PLAČU: Kad čujete šta joj se desilo, NEĆE VAM BIT DOBRO (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.