U trećem, mnogo manje popularnom, nastavku filma “Sam u kući” Mekolija Calkina zamenio je mladi glumac Aleks D. Linc. 

Aleks je te 1997. godine imao osam godina i težak zadatak pred sobom pošto su prva dva nastavka bila pravi megahitovi. On se nije zvao Kevin Mekalister, već Aleks Prut, a sam u kući se našao nakon što je dobio varičele.

Ujedno se našao i na meti terorističke grupe koja je željela mikročip koji se slučajno našao u njegovim rukama nakon što je od komšinice dobio igračku za Božić.

Aleks danas ima 29 godina i više se ne bavi glumom. Godine 2011. diplomirao je na Berkliju, a trenutno radi u organizaciji za očuvanje okoline “Watershed Conservation Authority”, piše na njegovom Fejsbuk profilu. Yahoo piše da je nakon 16. godine potpuno prestao da se bavi glumom, ali Bustle navodi da je na fakultetu ipak bio član dramske sekcije.

Ipak, na veliko platno nikad se nije vratio.

Inače, u filmu Sam u kući 3 njegovu sestru glumila je danas megapopularna Skarlet Johanson. 

Novi.ba/Srbijadanas.com

Više saznajte na izvornom linku: – SJEĆATE LI SE MALENOG DJEČAKA IZ FILMA “SAM U KUĆI”, DANAS JE BRADONJA, NEPREPOZNATLJIV: Svi se čude kad ugledaju OVU NJEGOVU SLIKU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.