Glumica Ljiljana Jakšić Salveta u 52. godini bila je trudna. Mnogi su tada bili iznenađeni. Partner s kojim je ostala trudna, na žalost nije želio to dijete i ostavio ju je. Ona je ipak odlučila roditi to dijete i podići ga.

Njezina kćer Daria je lijepa djevojka koja želi ostati anonimna i koja želi ići stopama njene mame, a ovako one danas danas izgledaju:

Jeste li vi obožavatelji Ljiljane Jakšić i njezine glume ili ne? Recite nam svoje mišljenje o tome, ostanite ovdje.

Glumica Ljiljana Jakšić, poznata kao Salveta iz humoristične serije “Kursadžije”, rekla je da nakon dva i pol mjeseca nakon poroda njen partner nije došao vidjeti i upoznati dijete. Za Magazin IN, ona je posvjedočila da je njezin partner, odmah nakon saznanja o trudnoći, otišao i nije se više nikada pojavio, a nikad nije vidio svoju djevojčicu rođenu prije dva mjeseca.

“Partner je odustao kad je shvatio da se to događa. To se događa. Od tada su svi otišli svojim putem. Ne moram nikoga prisiljavati na roditeljstvo, ne optužujem ga, ali ne razumijem.”, rekla je Salveta, dodajući kako njegov odlazak nije bio problem jer je još uvijek imala lijepo stvorenje koje ga nije nikada u potpunosti upoznalo.