Mlada turska glumica Hazal Kaja (28) proslavila se u seriji Zabranjeno voće, igrajući Nihal, kćerku bogataša Adnana Zijagila.

Posljednji put ju je publika sa naših prostora gledala u seriji “Zvala se Feriha” 2011. godine, gdje je igrala mladu, siromašnu studenticu koja odrasta okružena tuđim luksuzom i pokušava da se uklopi u bogataški svijet.

Zbog tužnog života punog nasilja, simpatična Hazal pridobila je simpatije publike sa Balkana, ali je u sred snimanja odlučila da prekine ugovor i napusti seriju.

5 godina kasnije, Hazal se bavi nečim potpuno drugačijim – upisala je kulinarsku akademiju u rodnoj Turskoj, i tamo se ludo zabavlja sa mladima koje takođe zanima kuhanje.

Da li je lijepa Hazal odlučila da stavi tačku na glumu i posveti se ugostiteljstvu ne znamo, ali činjenica je da nakon što je napustila seriju “Feriha”, njena glumačka karijera stagnira.

Evo kako onda danas izgleda:

Više saznajte na izvornom linku: – SJEĆATE LI SE SERIJE “ZVALA SE FERIHA”, GLAVNA GLUMICA DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Nećete vjerovati kad joj vidite lice, A BILA JE PRESLATKA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.