U njima Kia tvrdi da nema ništa protiv što je njen suprug prišao Luni i da bi mu zamjerila ako bi imao neki veći fizički kontakt sa njom. Djelimično krivicu svaljuje i na samu sebe. Međutim, ono što Kia govori i te kako je drugačije od stava koji je imala tokom sinoćne večeri kada su se ona i Anabela oči u oči verbalno sukobile.

“Neću da se nerviram, jer se ništa nije desilo. Ne leži pored Anđele Veštice, da leži pored nje stomak bi mi se okrenuo. On leži pored čiste djevojke, pričaju, to mi je ok. Samo se plašim da se nešto ne desi, a ne možeš da vjeruješ koliko mi je poruka stiglo. Ja sam u Kini, šest sati je razlike, ne mogu da vidim sve, umjesto da uživam ovdje ja se nerviram“, pričala je Kristina u poruci koju je ostavila Anabeli i dodala:

“Dobro i ja sam malo kriva, rekla sam mu prije nego što je ušao, da ne bih voljela da se desi neko maženje, ljubljenje i se*s. Ali ako hoće neko da sjedi pored tebe ili da igra sa tobom, to je ok. Stvarno mi nije prijatno, ja kad se probudim ovdje dobijem hiljadu poruka šta je radio, a ne mogu da vidim zbog razlike u vremenu “, kaže Slobina žena.