SKANDAL! SLOBA IZ ZADRUGE VOLI I MUŠKARCE? Procurila SMS prepiska sa Bosancem: Htio je imati “akciju” sa mnom!

Informer
Sloba Radanović voli i žene i muškarce?! Ovaj kontroverzni učesnik ``Zadruge`` muvao se i sa muškarcima dok je bio u vezi sa sadašnjom suprugom Kristinom Kijom Kockar. Pjevač je u rijalitiju prevario ženu sa Lunom Đogani, međutim ispostavilo se da to nije njegova prva preljuba.

On je pred kamerama priznao da je muvao koleginicu iz “Pinkovih Zvezda“, ali i anonimnu maloljetnicu. Ipak, prema pisanjima lista “Informer“, pjevač se nije zaustavio na ženama!

Momak koji je razmjenjivao vrele poruke sa Slobom odlučio je da otkrije sve detalje njihovog odnosa.

– Ja sam Slobi prvi poslao poruku. Htio sam da mu čestitam što je prošao u prvom krugu “Pinkovih Zvezda“. Priznajem da mi se dopao, a i on je odmah pokazao da je veoma zainteresovan za druženje sa mnom. Razmjenjivali smo poruke, on me je zvao da dođem kod njega da me masira i otvoreno je flertovao sa mnom. Želio je da imamo “akciju”. Ja nisam iz Srbije, živim u Bosnii zato nikada nije došlo do našeg susreta – objašnjava za “Informer“ Z.Đ., mladić koji je insistirao na anonimnosti.

Sloba je ovog momka nazivao “mačkom“ i zvao ga da dođe kod njega kući dok je Kija bila na putu. Upravo ove poruke, koje datiraju iz januara 2015. godine, su napravile glavni problem u Kijinomi Slobinom braku. Kada je saznala da se muva sa muškarcem, Kija je odlijepila:

– Poslije toga joj se gadilo da spava sa njim. Postepeno se hladila od njega i nije željela da imaju odnos. Stalno je sumnjala u Slobinu s*ualnost, iako se on vadio da je sve to bilo samo zezanje – objašnjava ovaj mladić.

Podsjetimo, i sama Kija je nekoliko puta tokom svađa sa mužem u “Zadruzi“ spomenula da je vidjela neku prepisku o kojoj ipak ne želi da priča.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...