SKANDAL TRESE ESTRADU! Idol današnje omladine bio u zatvoru zbog užasne stvari!

alo.rs
Bosanski reper Buba Koreli, idol današnje omladine, prije dvije godine bio je u zatvoru zbog dilovanja droge.

Bosanski reper Buba Koreli, idol današnje omladine, prije dvije godine bio je u zatvoru zbog dilovanja droge. Popularni reper je navodno uhvaćen sa kokainom, zbog čega je uhapšen i sproveden u sarajevski KP dom.

– Buba je jedno vrijeme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vijesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje djece koji su za idola izabrali upravo Korelija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

– Policija je neko vrijeme pratila Korelija i kada su skupili dokaze i uvjerili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama kokaina i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio riječima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže – završava priču izvor.

Buba je osuđen na pet godina zatvora, ali je u ponovljenom postupku ta odluka preinačena, pa je iza rešetaka proveo dvije pune godine. Sarajevom i dalje kruži priča da je tokom Bubinog boravka u kazneno-popravnom domu Džala Brat odbijao tezge. Uprkos tome što je Buba insistirao da njegov prijatelj radi pošto im je trebao novac za advokate Jala je to odbijao. Zaduživao se kako bi izbavio prijatelja iz zatvora, ali te dvije godine niti je tezgario niti stvarao pjesme. Čim je Buba izašao na slobodu, počeli su da snimaju i zakazuju nastupe kako bi vratili sav novac koji su pozajmili.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...