Sinoć je bila održana još jedna žurka u “Zadruzi”. U toku noći, blogerka je nagovarala Marka Miljkovića da odu u tuš kabinu kako bi imali s*ks.

Marko je u početku odbijao takvu mogućnost i više puta je Luni skretao pažnju da vodi računa kako se ponaša jer oko njih su kamere.

Miljkovića je ona na kraju ubijedila da odu zajedno ispod tuša, međutim, problem je nastao kada je Marko saznao da je njegova djevojka drugim zadrugarima pričala da će njih dvoje ići u tuš kabinu.

Zbog toga je Marko odustao od tuš kabine, a Luna je tako prokockala šansu za s*ks sa svojim dečkom. Od tog trenutka, primijetno je bilo da je Luna nervozna i nakon jedne svađe između Tome Panića i Jovane Tomić Matore, Luna je ušla prvo u raspravu sa Markom, koji je branio Tomu, a potom i u svađu sa Marijanom Zonjić.

– Napuši se ku**a! – poručila je Luna Marijani.

– I ti isto! – odgovorila joj je Zonjićeva.

– Stalo mu je do Tome. Luna ti ne možeš da skapiraš. Jeste, sviđa mu se Toma, ali kao drug, a ti ne možeš da skapiraš jer ne znaš šta je pravo drugarstvo – rekla je Marijana Luni.

Nakon ovih riječi, Luna je preko kreveta prišla do Marijane i samo zahvaljujući reakciji Rebeke Popović, Marka Miljkovića i Save Perovića, spriječeno je da dođe do većeg fizičkog kontakta.

Miljković je povukao Lunu na svoj krevet i pokušao je Lunu da smiri i tada je ona i pokazala da je zapravo bijesna zbog toga što ju je Marko odbio za s*ks.

– Je li se stidiš mene? Koji ti je ku**c? Čega se stidiš? Mene se stidiš? Jesam toliko loša pa me se stidiš? Pa, šta je problem onda? Jesi mi zbog toga upropastio veče? Gdje je problem? Je li zbog toga što sam rekla da se tuširamo zajedno? – histerisala je Luna na Marka.

Tu se situacija nije smirila i Luna je nakon histerisanja na Marka izletjela iz spavaće sobe i fizički je nasrnula na Marijanu. Ona je Zonjićevu ovog puta uspjela da zakači i čak ju je ogrebala. Reagovalo je obezbjeđenje i Luna je izvedena sa imanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

David uvrijedio Zoricu Brunclik: Žestoka žurka u Zadruzi!

Folk pjevačica Zorica Brunclik sinoć je pjevala na žurki u rijalitiju “Zadruga”. Mnogi zadrugari su bili oduševljeni atmosferom koju je folkerka napravila.

Jedini ko nije bio zadovoljan je David Dragojević.

Njemu je očigledno bilo dosadno i imao je poruku za produkciju da se Zorica zamijeni.

– Dajte di-džeja, bre, nekog da izj**emo ovo svjetlo – bio je poprilično vulgaran David dok je isticao nezadovoljstvo zbog Zoričinog nastupa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)