SKANDALOZNE CIFRE, MILIONI EURA ŠTEKOVANI: Saša Popović uzima pjevačima 50 odsto ZARADE, pošteđena je samo JEDNA i to zbog ovoga!

Espreso.rs
Svi kandidati, baš kao i same ``Zvezde Granda``, potpisuju robovlasničke ugovore sa poznatom produkcijskom kućom. Po ugovoru koji se čuva u najstrožijoj tajnosti u obavezi su da daju čak polovinu para od svake svoje zarade. Ipak ne važe ove ``zakoni`` za sve.

Jednoj od najtraženijih i najplaćenijih “Zvezda Granda“, Aleksandri Prijović, snajki Lepe Brene i Bobe Živojinovića Grand Produkcija ne uzima ni dinar. Cijeli njen honorar sliva joj se na račun bez troškova.

– Ona je kao Brenina snajka jedina pošteđena i njena zarada u potpunosti ide njoj i njenom dečku Filipu Živojinoviću. Inače, Aleksandrin honorar je od 3.000 do 5.000 eura, kaže izvor za Aferu.

Svi kandidati koji potpisuju ugovor sa Grandom važi 9 godina, a u obavezi su da daju 50 odsto od svake zarade matičnoj kući. Nije međutim poznato za šta i u koje svrhe se novac troši.

Prema tvrdnjama izvora jedan dio novca koji dolazi od mladih talenata odlazi na žiri koji ih često napada i brutalno kritikuje.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...