IAKO se već snima druga sezona showa “Život na vagi”, Gabrijela Crnjac, kandidatkinja iz prve sezone i dalje neumorno radi na skidanju kilograma. Pritom se motivira čak i napisima na majicu.

Anđa Marić objavila je fotografiju sa simpatičnom Gabrijelom, a prva stvar koja se na fotki zapazi je natpis “Skidaj guzičetinu”.

“Upoznala sam Gabi”, pohvalila se Anđa, koju simpatična Brođanka nije ostavila ravnodušnom. Gabrijela je u show ušla sa 183 kilograma, a iz njega je izašla sa 129.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.