SKINULA GA, PA DOBIO OTKAZ: Bankara šutnuli s posla zbog striptiza sa Jelenom Karleušom

kurir.rs
Jelena Karleuša nastupom napravila probleme čovjeku s kojim je izvela popularni striptiz.

Momak kog je Jelena Karleuša skinula na nastupu na Kopaoniku dobio je otkaz!

Riječ je o bankaru koji je samo želio dobro da se zabavi, međutim ovaj striptiz se nije svidio njegovom menadžmentu, pa je usljedio otlkaz!

Podsjetimo, Karleuša je momku poručila da je “pijan ko letva”, poslije čega je počela da ga skida, ali i šta mu je JK sve ispričala dok je izvodio, ispostavilo se, kobnu tačku.

 

 

POGLEDAJTE: OVO SU NAJZGODNIJE BLIZANKE NA SVIJETU

Lijepo je vidjeti lijepu ženu, ali kad ima blizanku, stvar je savršena. Pogledajte, Camilu i Marianu, najseksi blizanke.

Lijepo je vidjeti lijepu ženu, ali kad ima blizanku, stvar je savršena. Pogledajte, Camilu i Marianu, najseksi blizanke.

Kakva fantazija! Kakvo ostvarenje snova! Znate ono kad imate tu neku ljepoticu na koju volite baciti oko s vremena na vrijeme? Da, da, znamo da znate! Ali, što kad ih je dvije? Camila i Mariana. Što kad porcija seksipila i golišavosti dolazi u duploj dozi? Onda je i duplo bolje baciti oko!

Kolumbijke Camila i Mariana Davalos najpoželjnije su blizanke na svijetu. Cure u tandemu poziraju u kupaćim kostimima te oduševljavaju muškarce diljem svijeta. Imaju 28 godina, rade kao voditeljice u Kolumbiji, a rado se fotografiraju i za seksi editorijale.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...