SKONTALA SAM KAKO DA PREVARIM DEČKA, ALI NISAM RAČUNALA NA OVO: Kad sam dobila odgovor, UMALO ME NIJE PRESJEKLO, ŠTA ĆU SAD?

BONUS ISPOVIJEST: 

“Prije 8 godina sam sa djevojkom otišao u Austriju, samo sam spakovao stvari, uzeo pasoš i otišao. Tamo smo došli kod njene sestre, imao sam 400 eura u džepu i znao sam 10 riječi nemačkog, 5 dana poslije toga sam se zaposlio na građevini, a ona kao frizerka par dana poslije mene. Mislili smo kako nam je super krenulo.

Poslije mjesec i po dana njena sestra nam je dala ključeve od stana za koji je renta bila plaćena za 6 mjeseci da se priviknemo i osamostalimo. 2 godine nakon toga uz već dobro poznavanje jezika, oboje smo uz nevjerovatnu sreću uspjeli da se zaposlimo u struci.

Ja kao medicinski tehničar, a ona kao tehničar u laboratoriji. Sad poslije 8 godina imamo naš stan, austrijsko državljanstvo, a za 2 mjeseca ćemo dobiti i kćerkicu, tako da djeco vjerujte u svoje snove, pratite ih i ne zaboravite da se volite jer samo tako ćete uspjeti u životu.”

Više saznajte na izvornom linku: – SKONTALA SAM KAKO DA PREVARIM DEČKA, ALI NISAM RAČUNALA NA OVO: Kad sam dobila odgovor PRESJEKLO ME, ŠTA ĆU SAD? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.