“Slagala sam supruga da sam bolesna da moram otići kod doktora. Suprug se ponudio da me vozi, ja sam rekla da cu otići taksijem da mi ne pokvari plan.

Ljubavnik me pozvao i pitao što kasnim na sastanak ja sam rekla da ovaj moj kvari plan za danas, onda je rekao da uguram krompir u auspuh auta da ne bi upalio, kad trebao da upali kola neće.

Onda je rekao idi kako znaš. Ja sam krenula taksijem koji me je odvezao me do centra i ostavio. Ljubavnik došao po mene, otišli smo kod njega cijelo podne proveli kod njega, prepisao mi “terapiju” 4x nedeljno kod njega lično.

Moj muž ne konta šta je oženio.”

Izvor: Ispovesti.com

Više saznajte na izvornom linku: – “Slagala sam supruga da sam bolesna da moram otići kod doktora..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.