Slalom kojeg su skijaši trebali voziti u subotu za Svjetski kup u Val d’Isèreu otkazan je zbog snažnog vjetra, objavili su organizatori.

Nakon što je staza najprije skraćena zbog vjetra, a onda start pomaknut nekoliko puta – najprije za 11,00 sati, onda za 11,15 sati i na kraju za 11,30 sati – organizatori su konačno odlučili otkazati utrku. Skijaši bi u nedjelju u Val d’Isèreu trebali voziti veleslalom.

Zbog jakih naleta vjetra bilo je preopasno pustiti skijaše na stazu, a spominjala se i mogućnost lavina te su organizatori odlučili kako bi bilo najbolje da se utrka odgodi. Snijeg nije prestajao padati te su uvjeti bili daleko od idealnih na slalomskoj utrci u francuskom skijalištu.

Od hrvatskih skijaša u današnjoj slalomskoj utrci trebali su nastupiti Istok Rodeš, Elias Kolega, Matej Vidović i Filip Zubčić. (fh)

Više saznajte na izvornom linku: HINA – Slalom Val’d Isere, odgoda bog nepovoljnih vremenskih uvjeta / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.