Aleksandra Prijović danas slavi 24. rođendan.Naime, njena mama Borka Mihajlović svojoj mezimici je i na društvenim mrežama čestitala rođendan.

Sjećam se tvojih prvih koraka, tvojih prvih riječi i osmijeha, prvih nestašluka i neposlušnosti! I svega se sjećam sa radošću, sada kada si odrasla i postala svoja! Želim ti najsretniji dan i da ti svaki rođendan kao i ovaj, bude ispunjen radošću i veseljem! Voli te tvoja mama, sretan ti rođendan najmilija moja! – poručila je Borka Aleksandri.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.