Glumica Selma Bler (47) prije godinu dana saopštila je da boluje od multipla skleroze. Ona je posljednjih godinu dana, kako je bolest napredovala, bukvalno prolazila kroz pakao, a na kraju je ostala i bez kose.

Selma je odlučila da pokaže kako izgleda stvarnost sa kojom se suočava svaki dan i objavila je fotografiju sa vrlo moćnom porukom kojom je prenijela kroz šta sve prolazi.

Nakon što se podvrgla terapiji o kom ne želi puno da govori, Selma je ostala bez kose, a sad je fotografijom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi “početak svog puta prema oporavku”, a ujedno i da proslavi kraj tretmana liječenja hemoterapijom, piše .

Na fotografiji, Selma pozira ispred ogledala, bez donjeg veša, dok na sebi nosi samo ružičasti sako, dok je intimno područije prekrila torbicom u obliku raka.

– Portret dame – napisala je u opisu fotografije Selma, koju je fotografisao Art T.

Milioni ljudi koji prate Selmu dive se njenoj hrabrosti, ali i iskrenosti i smjelosti da prizna koliko joj je teško, te je mnogi nazivaju heroinom svog vremena.

Glumica ističe da se odlično drži, ali da i nju hvataju napadi panike:

– Kažu da je najmračnije prije svitanja. I držim se toga. Nesanica, kao dijete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se – napisala je Selma nedavno na Instagramu.

Selma ni u teškim trenucima ne gubi smisao za humor, pa je skoro izjavila da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti neka sasvim “druga priča”.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba