VEĆINA sportaša teško se nosi s prekidom natjecanja zbog pandemije koronavirusa jer ne mogu raditi ono što vole. Ne mogu normalno trenirati i održavati formu, mnogima su smanjena i primanja te sve zajedno vodi u depresiju.

Yahoo Sports i Ženska sportska zaklada organizirali su predavanje na kojem je taj problem bio u fokusu, a američka nogometašica Carli Lloyd iznijela je svoju priču, koja bi mnogima mogla pomoći da se fokusiraju na bolju stranu prisilnog života u izolaciji.

Rekla je da nikad u životu nije bolje trenirala nego tijekom pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne treba se brinuti ni o čemu drugom, ništa drugo ti nije na rasporedu. Doslovno idem na trening, postajem spremnija i oštrija i mogu se cijelim umom posvetiti samo jednoj zadaći, a to je trening i napredak a da ne osjećam ikakav pritisak žurbe”, rekla je dvostruka svjetska prvakinja, koja trenira u dvorani u New Jerseyju koja je u vlasništvu njenog trenera te kod kuće u teretani.

“Pokušavam iskoristiti svaki trenutak. Nadam se da ovakva vremena više nikad neće doći, ali treba izvući najbolje iz njih”, rekla je 38-godišnja Lloyd, koja namjerava igrati i 2021. godine, a čak spominje i mogućnost da zaigra u NFL-u nakon što je lani viralna postala snimka na kojoj na treningu Philadelphia Eaglesa pogađa udarac s 55 jarda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Slavna nogometašica tješi depresivne sportaše: Ovo je najbolje vrijeme za trening / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.