ENGLESKI sudac Mike Dean ostat će zauvijek upamćen po nespretnom gafu od prije tri godine za vrijeme utakmice Tottenhama i Aston Ville. Nakon gola Spursa on se okrenuo i s rukom u zraku trčao prema centru pa je djelovalo kao da slavi gol.

“Kad sam vidio da je lopta ušla u gol samo sam se okrenuo i otišao. Pokazivao sam rukom prema centru, ali nisam primijetio da radim to toliko dugo te da tako izgleda kao da slavim”, rekao je Dean u gostovanju kod Petera Croucha.

Na terenu je pravi zabavljač.

“Izlazim na teren kao šoumen. Ako lopta naiđe na mene, raširit ću noge, pustit ću da prođe. Volim praviti taj korak, volim ono što radim i volim način na koji sudim. Uživam u tome što radim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dean je navijač engleskog niželigaša Tranmere Roversa, a prije profesionalne sudačke karijere bavio se sasvim drugim poslom, radio je u klaonici.

“Prvo sam radio na prodajnom mjestu da bih kasnije prešao na mjesto kontrolora. U jednoj smjeni klali smo po 140 tisuća pilića. Pored toga sam radio i kao sudac. U tvornici sam bio od šest ujutro do 14 sati, a poslije toga se odvezem doma pa odem suditi.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Slavni engleski sudac o svojoj prošlosti: Klali smo dnevno po 140 tisuća pilića / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.