Jedina ispravna odluka.

Odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) da se Olimpijske igre odlože za godinu dana rastužila je najboljeg svjetskog tensiera Novaka Đokovića. Međutim, Đoković je istakao i da je to prava odluka s obzirom na to da je svet trenutno pogođen pandemijom korona virusa.

Uz fotografiju sa prošlogodišnjeg nastupa na ATP turniru u Tokiju, Đoković je poslao i poruku:

foto: Instagram

– Ovu fotku sam napravio prošle godine u Japanu. Tužan sam što su OI odložene, ali smatram da je to prava odluka za kolektivno zdravlje svih koji su uključeni. Radujmo se OI u Tokiju 2021. godine.

 

Više saznajte na izvornom linku: – SLIKA KOJA SLAMA SRCA, ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POTRESNOM OBJAVOM: “Mnogo sam tužan..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.