Ako mislite da gledate u sliku nevjeste i mladoženje, silno se varate.

Internet gori zbog još jedne slike sa vjenčanja! Ako ste mislili da je najveća noćna mora mlade da se neko od svatova pojavi u bijeloj haljini, sada ćete shvatiti da i od toga postoji gori scenario.

Recimo taj da mladoženjina mama obuče – vjenčanicu.

Foto:Facebook

Inače, majka je okačila ovu sliku na Fejsbuk kako bi haljinu prodala.

– Krem haljina sa zlatnim detaljima. Skupo sam je platila za sinovljevo vjenčanje, ali je prodajem jer je više neću nositi – napisala je u oglasu.

Jasno, slika je odmah krenula da putuje internetom, a ljudi se zgražavaju nad ovim modnim odabirom.

– Ovo je grozno! Ne znam kako je mlada nije izbacila sa vjenčanja, znam da ja bih.

– Kako je nije sramota da se u ovome pojavi?

– Pa ako joj je cilj bio da preplaši snaju, sigurno je uspjela.

– Pa odmah je jasno da od tog braka nema ništa – komentarišu ljudi..

Novi.ba/Žena.rs

Više saznajte na izvornom linku: – SLIKA SA OVE SVADBE ZGROZILA LJUDE, SVI GLEDAJU SAMO U JEDAN DETALJ, VIDITE LI GA VI: “Odmah nam je jasno da OD OVOG BRAKA NEMA NIŠTA” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.