SLOBA I KIJA PONOVO ZAJEDNO? Radanović priznao da bi se POMIRIO sa njom, a onda i pod kojim uslovom! (FOTO)

Pink.rs
Kad ti gurnu te papire za razvod pod nos prođu ti samo te neke lijepe stvari kroz glavu i onda pomisliš da li je moguće da više tih lijepih trenutaka neće biti...

Kad ti gurnu te papire za razvod pod nos prođu ti samo te neke lijepe stvari kroz glavu i onda pomisliš da li je moguće da više tih lijepih trenutaka neće biti – rekao je Sloba za Pink.rs.

Pinkova zvijezda i bivši učesnik najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga” Slobodan Radanović nedavno se i zvanično razveo od svoje sada već bivše supruge Kristine Kije Kockar.

U Zadruzi se razvod ovo dvoje pjevača često pominjao, a njihovi odgovori nikada nisu bili jasni i uvijek su se u zavisnosti od situacije mijenjali. Mnogi nisu očekivali da će tako brzo doći do njihovog razvoda, ali oni su uspjeli da iznenade javnost kada su prije šest dana stavili tačku na svoj brak. Sloba je za Pink.rs izjavio da je razvod posle svega što se u rijalitiju desilo bio neizbježan.

– Željeli, ne željeli, to je bilo najpametnije. Poslije svega nije bilo mogućnosti da se to izbjegne stvarno – rekao je pjevač za Pink.rs.

Pitali smo Slobu da li je istina da je u sudu bilo i suza, na šta nam je pjevač rekao da je Kija plakala, ali i da je njemu bilo mnogo teško i da je bilo pitanje trenutka kada će i on zaplakati.

– Prva pomisao koja mi je prošla kroz glavu nakon razvoda je: “Da li je realno da je svemu ovome došao kraj?” Kada ti gurnu te papire za razvod pod nos prođu ti samo te neke lijepe stvari kroz glavu i onda pomisliš, da li je moguće da više tih lijepih trenutaka neće biti – izjavio je Sloba za Pink.rs. Mnogi su mislili da će se njegova bivša djevojka i učesnica ”Zadruge” Luna Đogani prva javiti nakon objave da je Sloba sada slobodan, ali evo sta nam je pjevač rekao:

– Novinari su me pretrpali pitanjima. Drugari su mi se javili. Zapravo niko nije znao kada je tačno taj čin, da je to bilo tako rano. Tek su ljudi sutradan saznali da smo se razveli pa su nas kontaktirali – rekao je Sloba za Pink.rs i dodao da se ne sjeća kada se posljednji put čuo sa Lunom.

S obzirom na to da je Sloba u Zadruzi više puta rekao da će se za Lunu boriti kada izađe iz rijalitija, pitali smo ga zašto je odustao od toga, a pjevač je rekao da su se okolnosti jednostavno promijenile.

Internetom je kružila priča kako je Luna bila na rođendanu Slobine mame Draginje nakon izlaska iz rijalitija, a mnoge je zanimalo da li je to zaista istina i da li se bivši par sreo tom prilikom.

– Nisam zaista znao. Ja sam tek poslije dva dana saznao da je ona bila na rođendanu. Čuo sam da je htjela da dođe i to sa nekom djevojkom, međutim mama mi je rekla da se ta djevojka nije pojavila, da Luna nije došla sa njom i stvarno ne znam šta se tu izdešavalo. Nismo se sreli – izjavio je Sloba za Pink.rs.

Kija je po izlasku iz rijalitija snimila pjesmu sa “Ministarkama” koja je postala totalni hit ovog ljeta, a Sloba priznaje da je ponosan na Kiju i njenu nedavno otpočetu muzičku karijeru.

– Bio sam na nekim nastupima i super su. Nisam mogao da vjerujem da se tako snašla i podržavam je u tome. Nisam ljubomoran, zapravo ponosan sam na nju – rekao je Sloba.

Nedavno smo saznali da Kija nije željela da Sloba prisustvuje njenom nastupu u Budvi, pa smo bivšeg zadrugara pitali da li je to istina. Njegov odgovor je mnogima probudio crv sumnje da Sloba još uvijek voli Kiju, s obzirom na to da je rekao da nije siguran da li je ona to željela ili ne, ali da je on ipak došao.

Svima je još uvek nerazrešeno pitanje je da li je ovo zaista kraj Slobine i Kijine ljubavi. Upitali smo Slobu da li bi se pomirio sa Kijom, na šta je Sloba odgovorio sa blagim osmehom:

– Možda bih se pomirio sa Kijom, ali za deset godina kada bi se ponovo upoznali – rekao je pjevač za Pink.rs.

Srpska starleta se smočila u Crnoj Gori, a kad je počela da se presvlači shvatila je da joj kupaći uopšte ne treba i skinula je sve! (FOTO)

Jagodinku nije bilo blam što je plaža krcata, i što je svi šokirano gledaju.

Nakon silnih blamova kojih se svi sjećamo (a po jednom od njih je i dobila nadimak Mimi Oro), ova djevojka iz Jagodine ne preza od golotinje, pa smo je tako potpuno nagu uhvatili na plaži u Crnoj Gori – i to na punoj plaži usred Budve!

Kada se Milica Živanović prije nekoliko godina pojavila na domaćoj javnoj sceni, bilo je jasno da je u pitanju skandal majstor koji nema zadršku ni u čemu.

Iako su na istoj uživali roditelji sa djecom, Mimi je svima bez blama pokazala svoje obline i prilično drugačiji izgled od onog koji pamtimo, kada se tek pojavila.

Vrele fotke sa bazena: Kaća Grujić se skinula u kupaći, a kada se okrenula, pokazala je nenormalno seksi guzu! (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić zbog velikog broja nastupa, kako u zemlji, tako i na Crnogorskom primorju, koristi svaku priliku da se osunča i okupa ako ne u moru onda bar na nekom bazenu.

Ekipa Telegrafa koja vrijedno radi na Crnogorskom primorju, i prati naše poznate face, uslikala je popularnu pjevačicu na jednom bazenu u Budvi kako se uz knjigu i poneki koktel opušta.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...